ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНад Херсонщиною нависла надзвичайна ситуація

Над Херсонщиною нависла надзвичайна ситуація

На Херсонщині склалася надзвичайна ситуація у зв'язку з аварією на каналізаційному колекторі. Ліквідація аварії триває, водопостачання регіону не припинялося.

У Херсоні на  перехресті   вул. Чорноморської та Шовкуненка сталася аварія на самопливному каналізаційному колекторі діаметром 500 мм.  На засіданні міської комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій аварію визначено надзвичайною ситуацією місцевого рівня, - повідомляє прес-служба Мінрегіону.

До ліквідації аварії залучена  бригада МКП «ВУВКГ» м. Херсон. З метою недопущення виливу стоків на територію міста силами Виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Херсона проводиться обведення стоків через два каналізаційних колодязі.

Ведуться підготовчі роботи по проведення санації аварійної ділянки колектора. Водопостачання будинків не припинялося.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у зв’язку з аварійною ситуацією на магістральному водогоні діаметром 900 мм «Городок – Львів» поблизу села Бартатів, сьогодні з 12:00 до 20:00 водопостачання Залізничного району та мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська, здійснюватиметься з пониженим тиском за скороченим графіком. Буде повністю припинене водопостачання м. Городок, с. Лапаївка та с. Зимна Вода.

 
Коментарі (0)