ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНад Кримом нависло електроенергетичне лихо

Над Кримом нависло електроенергетичне лихо

Електропостачання кримських компаній-боржників можуть суттєво обмежити. У «чорний список» неплатників потрапили кілька комунальних підприємств півострова. Для погашення заборгованості їм дали час до 19 червня.

У компанії «Крименерго» обіцяють обмежити електроенергію злісным боржникам. У список неплатників увійшли «Кримська залізниця», «Кримтролейбус» і місцеві водоканали. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі ДТЕК «Крименерго».

«ДТЕК «Крименерго» повідомляє про юридичних осіб, які мають сумарний борг, еквівалентний більше 100 мільйонам гривен. Ці великі боржники - ДП «Кримська залізниця», «Кримтролейбус» і водопостачальні КРП «Вода Криму» і КРП «ПП ВКГ Південного берега Криму»», - говорять у повідомленні.

Скільки заборгували комунальні підприємства?
 
- Кримське республіканське підприємство «Вода Криму» - заборгувало за електроенергію 78,2 млн грн;
 
- «Кримська залізниця» - 10,6 млн грн;
 
- Кримське республіканське підприємство «ПП ВКГ Південного берега Криму» -11,5 млн грн;
 
-« Кримтролейбус» - 2,3 млн грн.
 
В «Крименерго» дали можливість підприємствам погасити борги до 19 червня. В іншому випадку енергетична компанія обіцяє неплатникам обмежити електропостачання.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», підприємство «ДТЕК Крименерго» обіцяв обмежити енергопостачання боржників з 29 травня. Тоді в так званий «чорний список» потрапили садові товариства Сімферополя, сумарна заборгованість яких становила понад 1 млн грн.
 
Коментарі (0)