ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНадзвичайники запевняють у ефективності своєї роботи

Надзвичайники запевняють у ефективності своєї роботи

Миколаївські надзвичайники спростовують інформацію телеканалу «ICTV Факти» про власну бездіяльність під час снігопаду 28 січня.

Згідно оперативних даних в ніч з 27 на 28 січня до оперативно-диспечерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надходили дзвінки із повідомленнями про снігові замети на трасі Н-11 «Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв». Дзвінки були продубльовані до диспетчера служби автомобільних доріг в Миколаївській області так, як пожежно-рятувальна техніка, що стоїть на озброєнні пожежно-рятувальних підрозділів не призначена для очищення снігових заметів. Пояснюється це тим, що в ситуації подібній до вищевказаної, пожежний автомобіль застрягне у заметі. Служба порятунку надає допомогу у таких випадках  тільки за повідомленням дорожньої служби, за умов, що дорога або під’їзні шляхи розчищені.

Так, протягом 28 січня на місці події у взаємодії зі службою автомобільних доріг в Миколаївській області працюють автомобіль мобільної-оперативної групи та важка спеціальна техніка. Загалом із снігових переметів вилучено 18 автомобілів. Роботи по усуненню наслідків непогоди тривають.

Втім, сайт «ICTV Факти» поки не спростував цю інформацію.

Нагадаємо, 28 січня на інтернет-сайті «ICTV Факти» з’явився відеосюжет «Миколаївські надзвичайники відмовилися рятувати автомобілі, які застрягли в заметах», в якому йшлося про те, що у Миколаївській області, десятки машин залишилися у сніговому полоні.

 
Коментарі (0)