ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» готовий до нових тристоронніх переговорів

«Нафтогаз» готовий до нових тристоронніх переговорів

«Нафтогаз» готовий взяти участь у тристоронніх переговорах з Росією та Єврокомісією в Брюсселі. Зустріч запланована на понеділок 2 березня.

НАК «Нафтогаз України» підтверджує свою участь у тристоронніх переговорах у понеділок, 2 березня в Брюсселі у складі української делегації під керівництвом Міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі НАКу.

««Нафтогаз» висловлює подяку Віце-президенту Єврокомісії з питань енергетики Марошу Шевчовичу за оперативну реакцію на ситуацію, що склалася, і організацію тристоронніх переговорів. Компанія повністю підтримує позицію Єврокомісії відносно необхідності неухильного дотримання всіма сторонами зимового пакету, підписаного в Брюсселі, зокрема, щодо обов'язку ВАТ «Газпром» постачати передплачений газ тільки в узгоджені пункти прийому», – говориться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», російський «Газпром», починаючи з 22 лютого 2015 року, виконує заявку «Нафтогазу України» на постачання оплачених обсягів газу лише на 40%.
 
Коментарі (0)