ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання"Нафтогаз" готовий укласти контракти з бюджетними і релігійними організаціями

"Нафтогаз" готовий укласти контракти з бюджетними і релігійними організаціями

НАК "Нафтогаз України" в найближчі час готовий укласти контракти з бюджетними і релігійними організаціями на поставку газу на умовах поданого у вівторок короткострокового продукту за ціною 13,7 грн/куб. м
НАК "Нафтогаз України" в найближчі час готовий укласти контракти з бюджетними і релігійними організаціями на поставку газу на умовах поданого у вівторок короткострокового продукту за ціною 13,7 грн/куб. м (без ПДВ і транспорту), про це повідомила пресслужба компанії.
 
"На сьогоднішній день" Нафтогаз "готовий для 7,5 тис. Контрагентів, які безпосередньо є бюджетними і релігійними організаціями, надати контракти і укласти їх по переговорної процедурі. Ми розраховуємо, що в найближчі три дні, тобто до 15 жовтня включно, ця робота буде завершена", - йдеться в повідомленні.
 
У компанії відзначили, що НАК максимально оптимізує трирічні контракти з виробниками тепла з урахуванням інтересів бюджетних організацій.
 
У контракт введено таке поняття, як "Обсяг 3", тобто це газ, який ТКЕ використовували для виробництва теплової енергії та гарячої води для бюджетних організацій.
 
Як повідомлялося, НАК "Нафтогаз України" 12 жовтня запропонував бюджетним і релігійним організаціям середньострокові контакти з фіксованою ціною на газ - 13,7 грн за кубометр (з урахуванням транспортування та ПДВ - 16,8 грн).
 
Коментарі (0)