ГоловнаВибір редакціїГазопостачанняНафтогаз оприлюднив цінові пропозиції для промислових споживачів газу на грудень 2016р

Нафтогаз оприлюднив цінові пропозиції для промислових споживачів газу на грудень 2016р

НАК «Нафтогаз України» опублікувала цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, які діятимуть з 1 грудня 2016 року.
Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу Компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з Нафтогазом.
 
Згідно з повідомленням НАК «Нафтогаз Україна», вартість газу для промислових споживачів у грудні становить від 7780,8 грн і до 8577,6 грн за тис. куб. м.
Промислові споживачі при використанні від 50 тис. куб. м газу у місяць сплатять 7780,8 грн за тис. куб. м за умови попередньої оплати.
 
На своїй сторінці у Фейсбуці прес-служба компанії прокоментувала опубліковані ціни наступними чином:
 
«Друзі, ми опублікували інформацію щодо цін та обсягів імпортованого газу за третій квартал 2016 року та попередні три квартали.
У третьому кварталі 2016 року середньозважена вартість газу, імпортованого з Європи (включно з транспортуванням до кордону України), склала 194$.
У третьому кварталі Газпром самоусунувся з кола постачальників, бо відмовився підписувати додаткову угоду, яка передбачає, зокрема, що проплачені кошти підуть лише для оплати нових поставок газу і лише через контрольовані Україною пункти входу, а також скасовує take-or-pay.
Грати з російською монополією в лотерею на сотні мільйонів доларів ми не готові»
 

 

 
Коментарі (0)