ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» оприлюднив нові ціни на газ для промисловців

«Нафтогаз» оприлюднив нові ціни на газ для промисловців

Вартість газу для промисловості на травень знизиться на 3%.

НАК «Нафтогаз України» оприлюднив ціни на природний газ для промислових споживачів на травень 2017 року, відповідно до якої за умови попередньої оплати вона становитиме 7 тис. 456,8 грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ), що на 3% нижча від ціни палива у квітні.

Про це повідомляє  УНН з посиланням на дані компанії.

За інформацією «Нафтогазу», промислові споживачі зможуть купувати газ у НАК за умови попередньої оплати обсягом від 50 тис. куб. м (за відсутності заборгованості) за ціною 7 тис. 456,8 грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ), а за умови оплати протягом місяця — 8 тис. 282,4 грн за 1 тис. куб. м (з ПДВ).

Як повідомлялося раніше,  «Нафтогаз» знизив ціну на газ для промспоживачів на 10% з квітня.

У квітні НАК «Нафтогаз України» запропонував ціну на газ на рівні 7,675 тис. грн (з ПДВ) за 1 тис. куб. м (у березні — 8,553 тис. грн) за умови попередньої оплати промспоживачам, які збираються купувати газ обсягом понад 50 тис. куб. м. в місяць, та які не мають боргів перед компанією.

Нагадаємо, НАК «Нафтогаз України» законтрактував на травень газ у Європі на 25-30 дол. дешевше, ніж за контрактом з ПАТ «Газпром» у другому кварталі.

Варто нагадати, що 17 березня НАК «Нафтогаз України» розпочав відбір компаній, які постачатимуть газ Україні на кошти ЄБРР на загальну суму до 300 млн дол.

 

 
Коментарі (0)