ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз оприлюднив свої цінові пропозиції для промислових споживачів газу на серпень 2016 року

Нафтогаз оприлюднив свої цінові пропозиції для промислових споживачів газу на серпень 2016 року

НАК «Нафтогаз України» опублікувала цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, які діятимуть з 1 серпня 2016 року.

Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу Компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з Нафтогазом.

Нові рівні цін природного газу для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання в середньому підвищено на 9% відносно діючих протягом червня-липня 2016 року з огляду на цінову кон’юнктуру на європейському ринку природного газу.

З детальними умовами комерційної пропозиції НАК «Нафтогаз України» з 1 серпня 2016 року можна ознайомитись за цим посиланням.

Довідково. З 1 жовтня 2015 року скасовано державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення та ТКЕ для потреб населення. З цього часу Нафтогаз постачає газ промисловим споживачам та іншим суб’єктам господарювання на ринкових умовах.

 
Коментарі (0)