ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз оприлюднив свою ціну для промислових споживачів газу на січень 2017р

Нафтогаз оприлюднив свою ціну для промислових споживачів газу на січень 2017р

НАК «Нафтогаз України» опублікувала цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, які діятимуть з 1 січня 2017 року.
 
 
НАК «Нафтогаз України» опублікувала цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання, які діятимуть з 1 січня 2017 року, повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».
 
Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу Компанії диференційовані у залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з Нафтогазом.
 
У порівнянні із цінами на грудень цього року, у січні 2017 року ціни зменшено на 2 – 3%.
 
За інформацією НАК «Нафтогаз України», на січень 2017 року ціна на газ становитиме від 7551,6 грн за 1 тис. куб.м (за умови попередньої оплати від 50 тис. куб.м) і до 8374,8 грн за 1 тис. куб.м.
 
Із детальними умовами комерційної пропозиції НАК «Нафтогаз України» з 1 січня 2017 року можна ознайомитись на сайті Компанії.

Довідково.

З 1 жовтня 2015 року скасовано державне регулювання цін на газ для всіх категорій споживачів, крім населення та ТКЕ для потреб населення. З цього часу Нафтогаз постачає газ промисловим споживачам та іншим суб’єктам господарювання на ринкових умовах. 

 
Коментарі (0)