ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз оприлюднив тарифні плани з продажу газу для своїх клієнтів

Нафтогаз оприлюднив тарифні плани з продажу газу для своїх клієнтів

Група Нафтогаз розширює свої позиції щодо продажу природного газу для населення у зв’язку із завершенням дії режиму покладення спеціальних обов’язків на ринку природного газу (ПСО)
Група Нафтогаз розширює свої позиції щодо продажу природного газу для населення у зв’язку із завершенням дії режиму покладення спеціальних обов’язків на ринку природного газу (ПСО), про це повідомила пресслужба компанії.
 
Для населення "Нафтогаз" пропонує тариф "Місячний", за яким серпнева ціна на газ становитиме 3,24 грн за кубометр, і "Річний" з фіксованою ціною на рівні 4,73 грн за кубометр.
 
Відзначається, що зараз доступний тарифний план "Місячний", за яким ціна газу публікується на початку кожного місяця поставки. Зокрема, в серпні 2020 року ціна газу за цим тарифом становить 3,24 грн / куб. м (з ПДВ).
 
В середині серпня 2020 року "Нафтогаз" також запропонує тариф "Річний" з фіксованою ціною на рівні 4,73 грн / куб. м.
 
Також повідомляється, що великі компанії можуть придбати газ через біржові торги або за прямим договором з "газопостачальних компаній "Нафтогаз Трейдинг". Також "Нафтогаз Трейдинг" запропонував газопостачальним компаніям, які працюють з населенням, укласти річний контракт на поставку газу з щомісячним формульним визначенням ціни.
 
Для середнього і малого бізнесу "Нафтогаз" пропонує в залежності від обсягу споживання три тарифу: "Велика справа", "Зручний бізнес", "Все включено".
 

З 1 серпня в Україні запрацював ринок природного газу для побутових споживачів, де його вартість буде визначати ринок. Очікувалося, що ціни на газ в Україні підуть вгору після відкриття ринку газу для населення з 1 серпня, але завдяки заповнювання підземних сховищ газу (ПСГ) це станеться не так стрімко, як могло б бути. 

 
Коментарі (0)