ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНафтогаз підключить до своїх послуг 220 тисяч полтавчан, які залишилися без постачальника газу

Нафтогаз підключить до своїх послуг 220 тисяч полтавчан, які залишилися без постачальника газу

Нафтогаз виступає постачальником "останньої надії" для всіх українців, яким з певних причин місцеві постачальники припинили надавати послуги

 

Нафтогаз виступає постачальником "останньої надії" для всіх українців, яким з певних причин місцеві постачальники припинили надавати послуги. Зокрема, так сталося з жителями Полтавської області. З 1 вересня компанія "Полтавагаз збут" припинила постачати газ 219 тис домогосподарствам.

Нафтогаз підключить до своїх послуг тисячі українців, які залишилися без постачальника газу на зиму - today.ua

Нафтогаз відразу ж відреагував на цю подію і закликав жителів негайно укладати угоди з компанією, розмістивши відповідне оголошення на Facebook.

Колишні клієнти "Полтавагаз збут" почнуть автоматично отримувати газ від постачальника "останньої надії" (ПОН), а потім матимуть можливість перейти до будь-якого іншого постачальника на вибір.

"Шановні жителі Полтави та прилеглих районів .Обращаем вашу увагу, що в місті організовано 22 точки, де ви можете зручно і оперативно подати заявку на приєднання до газопостачальної компанії« Нафтогаз України », - йдеться в повідомленні від Нафтогазу.

Підписати договір на поставку газу жителі Полтавщини можуть в 22 точках області, серед яких відділення Ощадбанку, ПУМБ, банку "ТАС", "Ідея Банк".

Нагадаємо, що з 9 серпня Нафтогаз ввів новий тарифний план на опалювальний сезон під назвою "Комфортний сезон", підключивши який громадяни зможуть платити за газ рівномірними частинами щомісяця за ціною 7,96 грн / кубометр з ПДВ без вартості розподілу (доставки).

 

 

 
Коментарі (0)