ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Нафтогаз» проти введення додаткової плати за газ

«Нафтогаз» проти введення додаткової плати за газ

«Нафтогаз» виступає проти введення абонентської плати за «блакитне» паливо. У компанії заявляють, її стягнення з розрахунку за максимально передбачену потужність є несправедливим.

НАК «Нафтогаз України» виступає проти введення абонентської плати за користування розподільними газовими мережами, як це пропонує Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова правління «Нафтогазу» Андрій Коболєв.

«Щодо введення абонентської плати за користування розподільчими газовими мережами, як це пропонує зараз НКРЕКП, «Нафтогаз України», як один з суб'єктів газового ринку України, виступає проти такого підходу», - зазначив пан Коболєв.

На його думку, стягнення абонентської плати з розрахунку за максимально передбачену потужність є несправедливим, оскільки ця величина у більшості випадків є надлишковою, тобто значно більшою за фактичну потребу абонента.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, громадянам навесні наступного року пророкують нарахування абонплати за користування газовими мережами. У «Нафтогазі» повідомляють, що додаткова плата за «блакитне» паливо в місяць складатиме до 29 грн.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
22 Грудня 2015 p. 18:03
Я считаю, что если компания, в частности Киевгаз , приписывает клиенту долг, а клиент докажет, что долга нет, то компания должна возместить клиенту моральный вред, а также оплатить время и другие расходы, потраченные клиентом для доказательства отсутствия долга.