ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» заплатив «Газпрому» за газ на січень

«Нафтогаз» заплатив «Газпрому» за газ на січень

«Нафтогаз» заплатив «Газпрому» за природній газ на січень. Обсяг «блакитного» палива складає близько 1 млрд кубометрів. Суму передплати не розголошують, але відомо, що вона внесена з урахуванням попередньої ціни російського газу на січень 2015 року.

НАК «Нафтогаз України» вніс передплату ВАТ «Газпрому» за 1 млрд кубометрів природного газу, з урахуванням ціни російського газу на січень 2015 року. Про це повідомляє прес-служба НАК «Нафтогазу України».

«Цей обсяг сформовано за рахунок передплати за січень 2015 р. та невикористаного авансу за грудень 2014 р. Обсяг газу, що буде придбаний за рахунок залишку грудневої передплати, розраховується за новою ціною», - йдеться у повідомленні.

Крім цього, передплачені обсяги газу будуть замовлені та використані НАК «Нафтогазом» в залежності від потреб українських споживачів. Сума передоплати – невідома.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, тарифи на газ для населення можуть підвищити уже в першому кварталі 2015 року. НКРЕКП незабаром перегляне ціни на «блакитне» паливо.

 
Коментарі (0)