ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГТарифи на газ можуть підвищити через кілька місяців

Тарифи на газ можуть підвищити через кілька місяців

Тарифи на газ для населення можуть підвищити уже в першому кварталі 2015 року. НКРЕКП незабаром перегляне ціни на «блакитне» паливо.

Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, у першому кварталі 2015 року перегляне ціни на природний газ. Відповідна норма закріплена законом про державний бюджет на 2015 рік, опублікованому в газеті «Голос України» від 31 грудня і відсутня в початковому законопроекті, внесеному урядом на розгляд Верховної Ради 22 грудня, передає «Інтерфакс».

Переглянути ціни на газ для споживачів, як зазначається, необхідно для зменшення дефіциту НАК «Нафтогаз України» і забезпечення Кабінетом міністрів фінансування у повному обсязі пільг та субсидій для населення.
 
З остаточного тексту закону також виключено норми про введення максимального місячного розміру заробітної плати працівників держорганів та суддівської винагороди у 15 мінімальних заробітних плат, а також норма про нарахування зарплати народним депутатам і членам Кабміну тільки в розмірі посадового окладу.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вугілля у 2015 році може подорожчати, адже Держбюджет на 2015 рік не містить субсидій на компенсацію різниці між собівартістю та ринковою ціною вугілля.
 
Коментарі (0)