ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогаз» знизив на травень ціни на природний газ для промислових споживачів

«Нафтогаз» знизив на травень ціни на природний газ для промислових споживачів

НАК «Нафтогаз України» знизив на травень ціни на природний газ для промислових споживачів та установ, що фінансуються з державного бюджету на 2,7-2,8%
 
 
НАК «Нафтогаз України» знизив на травень ціни на природний газ для промислових споживачів та установ, що фінансуються з державного бюджету на 2,7-2,8%, або на 182-195 гривень/тис. куб. м до 6 214-6 902 гривень/тис. куб. м., повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».
 
Ціна на газ «Нафтогазу» для промислових споживачів, які споживають від 50 тис. куб. м/місяць за умови відсутності заборгованості за газ і на умовах передоплати, встановлена на рівні 6 214 гривень/тис. куб. м. Що на 2,8%, або на 182 гривень/тис. куб. менше встановленого для цієї категорії в квітні.
 
У користувачів на умовах оплати за фактом поставки - 6 902 гривень/тис. куб. м. Це на 2,7%, або на 195 гривень/тис. куб. м менше, ніж у квітні.
 
Є 2 категорії споживачів: споживачі, у яких щомісячні обсяги споживання нижче 50 тис. куб. м; у яких щомісячні обсяги не регулюються; у яких щомісячні обсяги не регулюються і які до того ж мають заборгованість за газ перед компанією.
 

Для цих категорій споживачів ціна товарного газу також знизилася на 2,7%, або на 195 гривень/тис. куб. м до 6 902 гривень/тис. куб. м. 

 
Коментарі (0)