ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Нафтогазу» не варто очікувати на збільшення статутного фонду

«Нафтогазу» не варто очікувати на збільшення статутного фонду

Міністерство фінансів не планує наступного року збільшувати статутний фонд «Нафтогазу». Щодо збільшення статутних фондів банків - рішення буде прийнято на основі результатів стрес-тестів.

Мінфін не має наміру у 2016 році збільшувати статутний фонд НАК «Нафтогаз України». Про це повідомила Міністр фінансів Наталія Яресько під час брифінгу.

«По «Нафтогазу» не очікуються ніяких додаткових внесків в статутний фонд, тобто він буде працювати в нульовий дефіцит у наступному році... Щодо державних банків, все залежить від процесу стрес-тестів, які проводяться в Національному банку України поки що немає результатів, і немає міжнародних аудитів, тобто це буде в наступному році... Я не можу сказати, які це будуть суми, але вони будуть на базі стрес-тестів, які проведе Національний банк», - сказала пані Яресько.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Нафтогазу» одна з компаній-боржників повернула заборгованість у розмірі 3 мільярдів гривень. Борг було стягнено в результаті кримінального провадження, яке порушило МВС.

 
Коментарі (0)