ГоловнаНовини ЖКГПодіїНаглядова рада «Фонду енергоефективності» оголосила конкурс на посаду директора

Наглядова рада «Фонду енергоефективності» оголосила конкурс на посаду директора

Наглядова рада держустанови «Фонд енергоефективності» оголосила конкурсний відбір на посади топ-менеджерів: директора, фінансового директора, технічного директора і керівника підрозділу внутрішнього аудиту
Наглядова рада державної установи «Фонд енергоефективності» 28 грудня 2018 року оголосила конкурсний відбір на посади топ-менеджерів: директора, фінансового директора, технічного директора та керівника підрозділу внутрішнього аудиту. 
 
Відповідні тексти оголошень розміщено на офіційному веб-сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.
 
На засіданні Наглядової ради від 28 грудня було затверджено Порядок проведення конкурсного відбору топ-менеджменту Фонду та прийнято рішення про оголошення відповідних конкурсів. Наглядовою радою також затверджено склад комісії з конкурсного відбору, до роботи якої залучено представників міжнародної компанії Hudson, Мінрегіону та міжнародних партнерів, що беруть участь у запуску Фонду.
 

Нагадаємо, раніше Віце-прем’єр-міністр повідомляв, що перші десять ОСББ вже розпочали запуск енергоефективних проектів, що будуть тестувати процедури. Ці будинки – «перші ластівки» співпраці з Фондом енергоефективності. Це будуть різні проекти, з різних регіонів, а будинки різняться між собою за кількістю співвласників, квадратних метрів і субсидіантів. На них буде протестовано покроковий шлях клієнта Фонду та в кінцевому результаті – удосконалені процедури, починаючи від енергоаудиту і закінчуючи безпосередньо впровадженням енергоефективних заходів. 

 
Коментарі (0)