ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНаглядова рада «Нафтогазу» заступився за Коболєва

Наглядова рада «Нафтогазу» заступився за Коболєва

З Андрієм Коболєва продовжив контракт НАК Нафтогаз України не дивлячись на те, що в минулому році не були виконані деякі умови

З Андрієм Коболєва продовжив контракт НАК Нафтогаз України не дивлячись на те, що в минулому році не були виконані деякі умови. Про це повідомляє портал Українські Новини.

21 березня Кабмін погодився з пропозицією наглядової ради Нафтогазу і продовжив контракт з Андрієм Коболєва на 4 роки.

Термін попереднього контракту з Коболєва закінчився в кінці березня 2020 року. Його продовжив на 1 рік колишній прем'єр-міністр часів Петра Порошенко Володимир Гройсман, який «надав Коболєва випробувальний термін».

У листі наглядової ради компанії було визнано те, що Коболєв не виконав одне з основних умов в минулому році і те, що є невиконання плану з видобутку газу.

"Ми ще раніше звертали увагу Кабміну на те, що цільовий обсяг видобутку був недосяжний з причин, незалежних від голови правління Нафтогазу", - йдеться в листі.

За контрактом Коболєв повинен завершити завдання виділення функції оператора газотранспортної системи, а також укласти новий контракт на транзит газу з російською компанією Газпром.

Відзначимо також, що Андрія Коболєва критикують через призначення топ-менеджерам Нафтогазу багатомільйонних премій за результатами перемоги у Стокгольмському арбітражі над Газпромом. Але саме за часів правління Коболєва був реформований Нафтогаз, виграні ключові судові процеси над Газпромом і забезпечено постачання газу в Україну з інших держав, крім Росії.

 

 
Коментарі (0)