ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНайбільше підземне сховище газу реконструюють

Найбільше підземне сховище газу реконструюють

Держкомпанія ПАТ "Укртрансгаз" оголосив тендер очікуваною вартістю 998 млн грн. на реконструкцію компресорного цеху №4 дотискній компресорної станції Більче-Волиця

Держкомпанія ПАТ "Укртрансгаз" оголосив тендер очікуваною вартістю 998 млн грн. на реконструкцію компресорного цеху №4 дотискній компресорної станції Більче-Волиця.

Про це йдеться в повідомленні компанії. Підрядник повинен виконати проектно-вишукувальні, будівельні та ремонтні роботи до 31 грудня 2019 р

"Заявки на участь в тендері можуть надсилати всі зацікавлені інженерні організації до 12 листопада, а проведення аукціону заплановано на 18 грудня 2018 року", - повідомляє компанія.

Більче-Волицько-Угерське ПСГ є другим за величиною в Європі і найбільшим в Україні. Воно має обсяг 17 млрд кубів і бере участь в наданні послуг зберігання газу, в тому числі в режимі митного складу, для іноземних і українських замовників.

Також це ПСГ може виконувати роль буфера для компенсації добового коливання обсягів газу в ГТС України в разі виникнення позаштатних ситуацій.

 

 
Коментарі (0)