ГоловнаКиївські будніБлагоустрійНайбрудніші місця столиці

Найбрудніші місця столиці

У центрі столиці визначили найбрудніші місця. Ними визнано входи до деяких станцій метро.

Від деяких місць у центральних районах Києва кидає у тремтіння: десятки кіосків, переповнені урни, сморід. Особливо цим грішать майданчики біля станцій метро, - повідомляє «Взгляд».

Видання опитало експертів і склало список з п'яти найбільш брудних і заставлених лотками виходів із підземки.

Перше місце дісталося станції метро «Політехнічний інститут».

Тут розташовано: 18 - кіосків, 2 - торгових наметів, 7 - фасфудів на колесах, 2 - автокав'ярні, 1 - рюмочна, 2 - точки поповнення рахунку.

Друге - біля станції метро «Контрактова площа».

Варто зазначити, що за останній час ситуація з благоустроєм площі трохи покращилася. Зараз біля виходу з метро до пам'ятника Сковороді встановили ряд стаціонарних кіосків, вони зроблені в одному стилі, декоровані ліхтариками і виглядають досить пристойно. Тим не менш, на площі досі вистачає наметів з пиріжками, столиків з картками поповнення рахунку, а по центру під найдешевшим рекламним тентом гордо стоїть «наливайка».

У числовому вимірі йдеться про 15 - кіосків, 3 - торгових наметів, 1 - фасфудах на колесах, 1 - автокав'ярню, 1 - точки поповнення рахунку, 1 - рюмочну.

На третьому місці - станція метро «Золоті ворота».

Тут розташовано: 6 - торгових наметів, 8 - фасфудов на колесах, 2 - автокав'ярні.

На четвертому - станція метро «Лук'янівська».

Біля входу в метро знаходиться: 7 - кіосків, 2 - торгові намети, 4 - фастфудів на колесах, 1 - точка поповнення рахунку.

На п'ятому - станція метро «Льва Толстого».

Тут вдалося нарахувати: 1 - кіоск, 5 - торгових наметів, 4 - фасфуда на колесах, 3 - автокав'ярні, 1 - точку поповнення рахунку.

 
Коментарі (0)