ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНародний бюджет газифікує Одещину

Народний бюджет газифікує Одещину

Протягом 2012 року в рамках програми «Народний бюджет» у місті Білгород-Дністровський буде проведена комплексна робота з газифікації, в результаті якої рівень газифікації території міста досягне 80%.

Протягом 2012 року в рамках програми «Народний бюджет» у місті Білгород-Дністровський буде проведена комплексна робота з газифікації, в результаті якої рівень газифікації території міста досягне 80%. Про це під час робочої поїздки до районів півдня Одеської області повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Одеської ОДА.

Керівник області ознайомився з ходом виконання робіт з газифікації м. Білгород-Дністровський, запалив газовий факел на газорозподільному пункті №9, а також особисто переконався в якості робіт з газифікації, завітавши в оселю мешканця Білгород Дністровського Івана Остапенка, в яку сьогодні прийшов газ.

«Попередня влада не бажала прислухатися до потреб людей. Вдумайтеся тільки в цифри: за всі попередні роки одне з найбільших міст Одеської області - місто Білгород-Дністровський було газифіковано лише на 4%. У рамках «Народного бюджету» ми пішли по зовсім іншому шляху. Влада звернулася до людей із запитанням: що потрібно зробити в їх населеному пункті в першу чергу. Були визначені три головні проблеми, які турбують людей в Білгород-Дністровському - це газифікація, водопостачання і якість доріг. Саме їм ми приділяємо і будемо приділяти першочергову увагу», - зазначив Едуард Матвійчук.

Голова обласної державної адміністрації наголосив, що виконання «Народного бюджету» диктує зовсім новий принцип побудови взаємовідносин між владою та людьми.

«Чому всі попередні роки ці гроші в бюджеті були постійно, але в Білгород-Дністровському не було газу? Це ж саме головне, що потрібно людям, щоб нормально жити: газ і вода. А цього не було. Особливість «Народного бюджету» полягає у тому, що гроші не розпорошуються, а спрямовуються туди, де ми відразу побачимо кінцевий результат, туди, де вони принесуть найбільшу користь людям», - сказав керівник області.

Крім того, як повідомив голова Білгород-Дністровської районної державної адміністрації Василь Чорнолуцький, протягом 2012 року  розпочнеться газифікація сіл району. Від Білгород-Дністровського буде прокладено газопровід до села Бритівка, де перш за все буде газифікована загальноосвітня школа, після чого будуть газифіковані села Випасне та Молога, а надалі гілка газопроводу буде протягнута вздовж лиману до селища Староказаче.

 
Коментарі (0)