ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНаселені пункти Луганщини потерпають від обстрілів

Населені пункти Луганщини потерпають від обстрілів

У Луганській області бойовики «ЛНР» обстріляли м. Щастя. Крім цього, терористи вели вогонь у напрямку ще кількох населених пунктів на лінії розмежування вогню. Є незначні пошкодження житлових будинків.

У Луганській області бойовики знову відрили гранатометний вогонь по місту Щастя. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської міської ради Геннадія Москаля.

«Гранати вибухнули поблизу мосту через Сіверський Донець та автостанції. За минулий тиждень місцевість біля мосту в Щасті обстрілюється бойовиками щодня, а іноді й по кілька разів на добу», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, під обстріли також потрапили кілька населених пунктів на лінії розмежування вогню. Зокрема, біля Кримського фіксувалися перестрілки між українськими військовими та терористами.

«Після півночі бойовики з боку Калинова обстріляли також с.Троїцьке (Попаснянський район поблизу Дебальцева). Кулі зі стрілецької зброї потрапили й на територію села, за інформацією, що уточнюється, в кількох будинках унаслідок обстрілу вибиті вікна», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Донецькій та Луганській областям виділять субвенцію з держбюджету України на відновлення, будівництво, капітальний ремонт, реконструкцію інфраструктури із загальним обсягом фінансування 300 мільйонів гривень.

 
Коментарі (0)