ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНаселені пункти Луганщини «накрили» «Градами»

Населені пункти Луганщини «накрили» «Градами»

Населені пункти Луганської області знову постраждали від атак так званих ополченців. Там зруйновані житлові будинки та лікарня.

У Луганській області під обстріли бойовиків потрапило кілька населених пунктів. Житловий фонд зазнав пошкоджень. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Зокрема, у м. Щастя зруйновано будівлю місцевої лікарні. Там було зафіксовано вибухи кількох мін. Крім цього, постраждало від обстрілів і селище Новоташківка Попаснянського району. У населеному пункті пошкоджено декілька житлових будинків мирних жителів, згоріли гаражі. Зауважимо, що селище постійно зазнає атак терористів.

«Під обстріли з різного виду зброї потрапили також населені пункти Гірське, Золоте, Нижнє та Світличне (Золоте востаннє обстріляли сьогодні о 4.30 ранку). Реактивні снаряди від «Градів» та мінометні міни вибухали на околицях. Системи життєзабезпечення функціонують усюди за винятком мікрорайонів, де лінії електропередач перебиті попередніми обстрілами», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 7 лютого околиці Маріуполя обстріляли близько десяти разів. У хід пішли системи «Град», артилерія та міномети.

 
Коментарі (0)