ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНаслідки негоди стають менш збитковими

Наслідки негоди стають менш збитковими

Через негоду в Україні залишаються без світла жителі понад 170 населених пунктів, на території восьми областей дещо ускладнений рух транспорту.

Спецслужби продовжують боротьбу з негодою та її наслідками. Так сьогодні, за повідомленням прес-служби ДСНС, залишилося відновити електропостачання до 178 населених пунктів 6 регіонів країни.

«Станом на 07:00 3 лютого в АР Крим та 5 областях знеструмленими є 178 населених пунктів, а саме: Одеська – 66 н.п., Миколаївська – 40 н.п., Херсонська – 41 н.п., Донецька – 3 н.п. та Чернівецька – 2 н.п., АР Крим – 26 н.п» - йдеться у повідомленні.

До відновлювальних робіт залучено бригади обленерго.

Окрім того у ДСНС зазначають, що через негоду залишається ускладненим рух автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг у Волинській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій та Хмельницькій областях.

Наразі до робіт з розчищення автошляхів залучено 907 од. техніки та 2,2 тис. осіб, у тому числі від ДСНС України 56 од. техніки та 188 осіб особового складу.

Примітно, потягом доби рятувальники спільно зі співробітниками Укравтодору вивільнили зі снігових заметів 112 автомобілів, в яких перебувало 382 особи.  

Координацію заходів із забезпечення проїзду здійснюють оперативні групи Головних управлінь ДСНС України в областях.

Нагадаємо, станом на 1 лютого в Україні було знеструмлено 442 населених пунктів у 9 регіонах.

 
Коментарі (0)