ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНаступного року в 10 парках столиці буде здійснений капітальний ремонт

Наступного року в 10 парках столиці буде здійснений капітальний ремонт

Наступного року в 10 парках у різних районах столиці буде здійснений капітальний ремонт. І вони повинні виглядати не гірше за парк «Наталка» на Оболоні

Наступного року в 10 парках у різних районах столиці буде здійснений капітальний ремонт. І вони повинні виглядати не гірше за парк «Наталка» на Оболоні, це розповів мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

За словами Віталія Кличка, йдеться про такі парки в різних районах: парк ім. Рильського в Голосіївському, парк Партизанської Слави в Дарницькому, парк ім. Романа Шухевича в Деснянському,  парк «Наталка» в Оболонському (друга черга), Печерський ландшафтний парк в Печерському, Куренівський парк в Подільському, парк «Совки» в Святошинському, парк «Відрадний» в Солом’янському, Сирецький парк в Шевченківському районах столиці. Крім того, зауважив мер, столична влада планує розбити новий парк на Троєщині і завершити ремонт парку Кіото. «У нас великі плани щодо облаштування парків. Київ – це місто-парк. Такої великої кількості зелених насаджень немає в жодній столиці Європи», – сказав мер столиці.
 
Коментарі (0)