ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНавколо станцій Харківського метро триває боротьба з кіосками

Навколо станцій Харківського метро триває боротьба з кіосками

За інформацією директора Департаменту комунального господарства, два роки тому по місту в 20-метровій зоні навколо станцій метро розташовувалося 680 споруд. Зараз їх залишилося 178

У 20-метровій зоні від ст.м. «Пролетарська» знесуть об'єкти малих архітектурних форм.

Про це сьогодні, 2 березня, повідомили на виїзній нараді з питань законності встановлення МАФів біля цієї станції. На нараді були присутні працівники інспекції з благоустрою та екології, управління земельних відносин Харківської міської ради, представники комунальних служб.

Як повідомив директор Департаменту комунального господарства міськради Віктор Кітанін, до 6 березня біля виходу №4 ст.м. «Пролетарська» мають знести п'ять споруд.

«Якщо власники самі не демонтують споруди до того часу, то 6 березня ці кіоски та магазини знесуть комунальні служби.

Комісія далі обстежуватиме законність установлення МАФів на «Пролетарській» і на наступному засіданні виконкому запропонує знести будівлі, які опиняться у 20-метровій зоні», - зазначив Віктор Кітанін. Він додав, що в подальшому комісія обстежить кіоски біля ст.м. «Холодна Гора».

За інформацією директора Департаменту комунального господарства, два роки тому по місту в 20-метровій зоні навколо станцій метро розташовувалося 680 споруд. на сьогодні їх залишилося 178.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)