ГоловнаНовини ЖКГТранспортНаземне метро у Львові можуть включити у «Велике будівництво»

Наземне метро у Львові можуть включити у «Велике будівництво»

Президента просять включити добудову шляхопроводу на Княгині Ольги та запуск наземного метро у Львові до програми “Велике будівництво”

 

Президента просять включити добудову шляхопроводу на Княгині Ольги та запуск наземного метро у Львові до програми “Велике будівництво”. Відповідну петицію подав львів’янин Ігор Кідик, передає “Еспресо.Захід“.

“Шановний пане президенте! Звертаюсь до вас від спільноти свідомих та небайдужих львів’ян з проханням допомогти завершити будівництво інфраструктурного об’єкта, а саме шляхопроводу на вул. Княгині Ольги у м. Львові, який збудований на 80% і, згідно з висновком експертів, є у доброму стані та може виконувати свої функції, – йдеться у тексті петиції. – Десятки років чиновники Львівської міської ради та міський голова Львова обіцяли добудувати вищезгаданий об’єкт, приймали відповідні ухвали, виділяли кошти на ПКД та замовляли експертизи. Однак, через брак коштів у місцевому бюджеті, в 2021р кардинально змінили свою думку і пропонують зруйнувати шляхопровід та замість дворівневих розв’язок влаштувати однорівневі з круговим рухом. Це призвело до масового обурення мешканців!

З огляду на викладене, керуючись Конституцією України, Законом України “Про звернення громадян” та Порядком розгляду електронної петиції, адресованої Президенту України, – Просимо:

Включити до проєкту “Велике будівництво” добудову шляхопроводу в м. Львові, будівництво якого призупинено на перетині вул. Наукова та вул. Княгині Ольги і запуску швидкісного трамвая (наземного метро) як критично необхідного інфраструктурного об’єкта для якісного розвитку міста”.

 

 

 
Коментарі (0)