ГоловнаНовини ЖКГТранспортНаземний транспорт Києва змінив маршрути руху

Наземний транспорт Києва змінив маршрути руху

Сьогодні деякі столичні автобуси та тролейбуси курсують по-новому. Це обумовлено проведенням продовольчого ярмарку.

Сьогодні столичні автобуси маршруту №101 та тролейбуси маршруту №34 курсують по-новому. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Комунальне підприємство «Київпастранс» інформує про зміни в роботі громадського маршруту у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку 23 травня. Зокрема, в роботу автобусів маршруту №101 та тролейбусів маршруту №34 буде внесено такі зміни:
 
- трасу слідування автобусів маршруту №101 змінено на ділянці від просп. Маяковського до вул. Драйзера  у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку на вул. Миколи Закревського та організовано рух на трасі: станція метро «Петрівка» – просп. Московський – просп. Ватутіна – просп. Маяковського – вул. Драйзера – вул. Закревського, далі за діючою трасою в обох напрямках;
 
- рух тролейбусів маршруту № 34 організовано на трасі: станція метро «Мінська» – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – Московський проспект у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку на вулиці Лайоша Гавро.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Києві 24 травня буде частково обмежено рух транспорту на вул. Ахматової. Причиною заборони на проїзд є проведення робіт з облаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття вулиці на ділянці від вул. Урлівської до пр-ту Петра Григоренка.
 
Коментарі (0)