ГоловнаНовини ЖКГПодіїНАЗК звернулося до суду про припинення контракту з Вітренко

НАЗК звернулося до суду про припинення контракту з Вітренко

Національне агентство з питань запобігання корупції вчора звернулося з позовом до суду щодо припинення контракту з головою правління НАК "Нафтогаз України" Юрієм Вітренко
Національне агентство з питань запобігання корупції вчора звернулося з позовом до суду щодо припинення контракту з головою правління НАК "Нафтогаз України" Юрієм Вітренко. При цьому у НАЗК називають контракт "незаконним". 
 
Про це повідомила пресслужба НАЗК.
 
"15 липня, Національне агентство з питань запобігання корупції звернулося до Шевченківського районного суду міста Києва з позовом про припинення контракту між НАК "Нафтогаз України" та головою правління товариства Юрієм Вітренком", - йдеться в повідомленні.
 
Раніше НАЗК протягом місяця намагалося розірвати указаний контракт з Юрієм Вітренко, надсилаючи приписи. Один з них був направлений спочатку на ім'я персонально прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, а згодом - перенаправлено на Кабінет міністрів. Другий - на ім'я голови наглядової ради "Нафтогазу" Клер Споттісвуд.
 

Дія обох приписів НАЗК була оскаржена та зупинена в судовому порядку, до Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК). Перший припис оскаржив Кабінет міністрів, другий - сам Вітренко. 

 
Коментарі (0)