ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ«Нічийний» гуртожиток у Луганську поки що зі світлом

«Нічийний» гуртожиток у Луганську поки що зі світлом

ТОВ «ЛЕО» неодноразово відновлювало електропостачання будинку після великих аварій і поломок. Вартість останніх ремонтів становить близько 50 тис. грн

Міська влада Луганська прийме у комунальну власність гуртожиток за адресою: кв. Східний, 5 на найближчій сесії міської ради.

Про це «У.К.» повідомила прес-служба ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання».

Таке рішення стало підсумком спільної наради, у якій взяли участь представники РВ ФДМ в Луганській області, керівники міста, керівництво ТОВ «ЛЕО». 13 березня закінчився термін подачі електроенергії даному гуртожитку.

«Міська влада в особі Маноліса Пілавова пообіцяла, що візьме на свій баланс гуртожиток. Це питання буде винесено на найближчу сесію міськради. Потім з ТОВ «ЛЕО» буде укладено договір про поставку електроенергії. Тоді ми зможемо подавати електрику як годиться – в правовому полі, отримуючи оплату за спожиту послугу», - коментує ситуацію заступник директора енергозбуту ТОВ «ЛЕО» Сергій Горобцов.

Нагадаємо, 22 лютого ТОВ «ЛЕО» планувало припинити електропостачання гуртожитку за адресою: м. Луганськ, кв. Східний, 5. Це один з найбільш проблемних житлових будинків у м. Луганську. Гуртожиток на даний момент не має балансоутримувача і, отже, немає підстав для поставки в цей будинок електроенергії. Борг даного об'єкта перед луганськими енергетиками – понад 400 тис. грн. Незважаючи на це, ТОВ «ЛЕО» неодноразово відновлювало електропостачання будинку після великих аварій і поломок. Вартість останніх ремонтів становить близько 50 тис. грн.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)