ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНедобудовам додали фінансування

Недобудовам додали фінансування

Уряд виділив 150 млн грн для добудови житлових об'єктів у Ковелі, Житомирі, Луганську, Одесі та Хмельницькому, фінансування будівництва яких відбувалося за рахунок довгострокового іпотечного кредитування молодих сімей.

Уряд виділив 150 млн грн для вирішення питання завершення спорудження житлових об’єктів у містах Ковель, Житомир, Луганськ, Одеса та Хмельницький, фінансування будівництва яких відбувалось із залученням державних коштів, наданих для довгострокового іпотечного кредитування молодих сімей. Таке рішення прийнято на сьогоднішньому засіданні Кабінету Міністрів, - інформує прес-служба Мінрегіону.

«За ці кошти плануємо до кінця року завершити будівництво житлових об’єктів у містах, які я назвав і вже в наступному році ввести їх в експлуатацію», - наголосив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

Нагадаємо, мова йде про житлові будинки у містах: Житомир, вул. Щорса,155; Ковель, вул. Ватутіна, 70-Б; Луганськ, вул. Генерала Лашина, 186; Одеса, вул. Генерала Бочарова, 45; Хмельницький, вул. Гастелло, 15.

 
Коментарі (0)