ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНедобудований паркінг примусив до евакуації дві сотні людей

Недобудований паркінг примусив до евакуації дві сотні людей

Головне управління МНС в Одеській області прийняло рішення про евакуацію працівників бізнес-центру «Ольвія». Спільно зі співробітниками міліції всього було евакуйовані 210 осіб

У центрі Одеси на будмайданчику обвалилася опорна стіна котловану.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС.

Як зазначається у повідомленні, 30 березня о 13:00 черговому диспетчеру Головного територіального управління МНС в Одеській області надійшло повідомлення про те, що в центрі Одеси на Грецькій площі на майданчику, де будується паркінг,  вночі стався обвал підпірної стіни фундаменту з подальшим осипанням ґрунту всередину котловану розмірами 35х20 м. Від краю котловану до 9-поверхового бізнес-центру «Ольвія» залишилося трохи більше 5 м, на колонах бізнес-центру візуально спостерігаються тріщини.

Головне управління МНС в Одеській області прийняло рішення про евакуацію працівників бізнес-центру «Ольвія». Спільно зі співробітниками міліції всього було евакуйовані 210 осіб.

На місце події прибули начальник ГТУ МНС Володимир Боделан, фахівці Головного управління державної техногенної безпеки, Державної інспекції архітектурно-будівельного контролю, Державного міського промислового нагляду, а також міські служби.

Комісія у складі представників даних служб буде приймати рішення стосовно причини події, винних і подальших заходів з ліквідації надзвичайної події.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)