ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНедостатні доходи українців стримають ціну на газ

Недостатні доходи українців стримають ціну на газ

Доки ціна на газ несправедлива і доходи населення недостатні, Україна не погодиться на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та газ для населення в рамках співпраці з МВФ.

Умова про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та газ для населення в рамках співпраці з МВФ за програмою stand-by неприйнятна для України. Про це Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив на своїй сторінці в Фейсбуці, - інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Програма співробітництва з МВФ діє. Але реалізація цієї програми включає в себе умови підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та на газ для населення. Мені доводилося вже не раз говорити про те, що ця умова неприйнятна для України до тих пір, поки ціна на газ несправедлива і доходи населення недостатні», - сказав Глава Уряду.

Нагадаємо, не так давно МВФ наголошував, що згоден продовжувати співробітництво з Україною лише за умови підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та газ для населення.

 
Коментарі (0)