ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода кинула у темряву десятки населених пунктів

Негода кинула у темряву десятки населених пунктів

Українців продовжує тероризувати погіршення погодних умов. Сьогодні внаслідок сильних грозових дощів знеструмлено понад п'ять десятків населених пунктів у різних регіонах країни.

Внаслідок погіршення погодних умов, зокрема сильних грозових дощів, сьогодні без електропостачання перебувають мешканці 56 населених пунктів у 5 областях України. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДСНС.

«Станом на 7:00 19 травня знеструмлено 56 населених пунктів у 5 областях, а саме: у Полтавській - 29 н.п., Чернігівській - 20 м.п., Київській - 3 н.п., Дніпропетровській - 3 н.п. і Львівській - 1 н.п.», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що протягом минулої доби аварійними бригадами обленерго проводились роботи з відновлення електропостачання населених пунктів, які були знеструмлені внаслідок негоди раніше.

Зауважимо, за інформацією ДСНС, вчора з аналогічних причин було знеструмлено 127 населених пунктів.

Нагадаємо, негода тероризує українців з 14 травня.

Через сильний вітер у ніч з 14 на 15 травня на Прикарпатті ділянку автодороги Київ-Хуст, поблизу селища Вишків, завалило деревами. Проїзд транспорту став неможливим.

У ніч з 15 на 16 травня через грози було знеструмлено 189 населених пунктів у 9 областях країни, 17 травня до числа знеструмлених приєдналося ще 75 н.п.

На багатьох річках спостерігається дощовий паводок. Зокрема, від підтоплення постраждали мешканці Львівської та Івано-Франківської області. Побоюються «високої води» у Одеській області.

 
Коментарі (0)