ГоловнаВідеорепортажНадзвичайні подіїНегода коштувала одеситам світла

Негода коштувала одеситам світла

Через негоду на Одеській ТЕЦ сталася аварія, в результаті чого частина міста залишилася без світла. Повністю налагодити електропостачання в місті обленерго обіцяє протягом сьогоднішнього дня.

Негода коштувала одеситам світла. Вчора ввечері через штормовий вітер, сила якого перевищувала 20 м/с, на місцевій ТЕЦ обвалилася конструкція грозозахисту. Вона впала на високовольтні лінії електропередач – Усатово-ТЕЦ і Усатово-Чумка. Пошкоджений провід захопив другу лінію. Важка конструкція повисла на проводах. У результаті чого обидві високовольтні лінії вимкнулись, що знеструмило 165 трансформаторних підстанцій, - повідомляє прес-служба «Одесаобленерго». 

Таким чином повністю без електропостачання залишилися мікрорайони міста: Слобідка, Бугаївка, Млини, Молдаванка і частково – район Привокзальної площі. 
 
«У загальній складності сотні житлових будинків, у тому числі 48 – багатоповерхові», - наголошується в повідомленні.
 
Станом на сьогоднішні ранок, більшу частину споживачів підключили. Однак відновлювальні роботи тривають досі. У найближчі години планується підключити мікрорайон Далеких Млинів, вулиці Щорса, Скісної, Розкидайлівська.
 
 
Крім цього, зазначають у прес-службі «Одесаобленерго», через шторм увечері також сталася ще одна аварія – на перетині вулиці Дмитра Донського і Люстдорфської дороги (4-а станція Люстдорфської дороги) сталося замикання в мережі 0,4, що призвело до виходу з ладу ввідного автомата на трансформаторній підстанції. Без електрики залишилися житлові будинки (в основному, приватний сектор) по вулиці Дмитра Донського. Ремонтні роботи планують завершити сьогодні.
 
Коментарі (0)