ГоловнаНовини ЖКГТранспортНегода підвищить тарифи на таксомоторні перевезення

Негода підвищить тарифи на таксомоторні перевезення

Через сильні снігопади, збільшується кількість заторів на засніжених дорогах, а це може призвести до підвищення тарифів на таксомоторні перевезення.

Про це сказав голова спілки таксистів України Василь Попик, - інформує УНН.

За словами голови спілки таксистів України, через затори на дорогах, які збільшуються під час снігопаду, таксисти використовують більше палива, а також витрачають більше часу на одне замовлення. «Відтак, є об‘єктивні причини, чому той чи інший перевізник піднімає тариф», – зазначив Василь Попик.

Як він зауважив, спілка не планує піднімати тарифи на перевезення пасажирів. «Взагалі ми не плануємо підняття і обмеження ціни. Це право перевізників. Підняття ціни, зазвичай проходить під час суттєвого зростання ціни на паливо. Якщо звернути увагу, то сьогодні ціна на паливо трошки навіть знижується», – сказав він.

Проте, Василь Попик також підкреслив, що на декілька днів по об‘єктивним причинам тарифи у таксі можуть піднятися.

«Ринок таксомоторних перевезень дуже різний. Тому дуже складно прогнозувати якесь однакове зростання цін. Наприклад, витрати пального на «Ланосі» не зрівняти з витратою пального на «Мерседесі». І витрати на ремонт ходової частини також у різних моделей автомобілів різні. Тому дуже складно та практично неможливо казати про конкретні проценти підняття тарифу», – сказав він.

 
Коментарі (0)