ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода «відрізає від світу» вінницькі села

Негода «відрізає від світу» вінницькі села

На Вінниччині населений пункт опинився в ізоляції через зруйнований негодою міст. Наразі налагодити човникове сполучення немає можливості.

Негода зруйнувала понтонний міст через р. Південний Буг, позбавивши єдиного зв’язку зі світом село Новомиколаївка у Немирівському районі на Вінниччині, - повідомляє «Укрінформ».

«У місці розташування мосту швидкість течії дуже висока. Пішли рясні опади, і під вагою снігу минулої ночі понтони з одного боку відірвались, а сам міст прибило до берега. Жителі села Новомиколаївка залишилися без зв’язку із зовнішнім світом, бо до цього населеного пункту ведуть тільки польові дороги. А їх замело», - прокоментувала ситуацію секретар Воробіївської сільської ради, до якої відноситься ізольоване село, Лідія Циганчук.

За її словами, стійкого льодоставу на річці немає, але налагодити переправу човнами наразі неможливо.

На місці події працює спеціальна комісія, яка розробляє шляхи вирішення проблеми. Коли буде поновлено сполучення із селом, наразі невідомо.

Нагадаємо, цей міст було відбудовано на початку листопада 2013 року після того, як навесні його зруйнував льодохід. З весни до осені селян переправляли через річку рятувальники.

 
Коментарі (0)