ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГНегода вкотре мобілізує волинян

Негода вкотре мобілізує волинян

За прогнозом, 4-6 лютого по території області очікуються снігопади, хуртовини при швидкості вітру до 10-12м/с, на дорогах – ожеледиця та снігові замети

Волинський обласний центр з гідрометеорології оголосив штормове попередження. За прогнозом, 4-6 лютого по території області очікуються снігопади, хуртовини при швидкості вітру до 10-12м/с, на дорогах – ожеледиця та снігові замети. Опади мають припинитися 7 лютого.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук вимагає від органів виконавчої влади на місцях, відповідних обласних служб негайно організувати роботу підрозділів МНС, облавтодору, обленерго, комунгоспу щодо моніторингу можливих ускладнень на дорогах та в населених пунктах та запобігання випадкам можливих надзвичайних ситуацій в системах електропостачання, комунальних мережах тощо. Управління з питань надзвичайних ситуацій мобілізує ресурси для своєчасного залучення додаткових сил і засобів та оперативного реагування на ситуацію. Під особливим контролем – транспортне сполучення з населеними пунктами.

У свою чергу, волинянам теж необхідно турбуватися про власне життя і здоров’я. «Наголошуємо на суворих дотриманнях правил пожежної безпеки під час експлуатації систем опалення та електроживлення. Слід утриматися від поїздок, не виходити на вулицю без нагальної на те потреби», - підкреслюється у повідомленні.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)