ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода завалила киян деревами та торгівельними палатками

Негода завалила киян деревами та торгівельними палатками

До ГТУ МНС у Київській області надійшло 17 повідомлень про падіння дерев у столиці у зв’язку з несприятливими погодними умовами.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі МНС.

«В основному дерева падають на автомобілі, електроопори та автодороги, перешкоджаючи руху транспорту. Подібні випадки стаються фактично у всіх районах Києва, найбільше страждають Печерський, Шевченківський та Святошинський райони. Крім того, близько 9 ранку на перехресті вулиць Салютної та Саратовської дерево впало на людину, а близько 10:40 подібний інцидент повторився по вул. Гордієнка, 8», - йдеться в повідомленні.

Також сьогодні зранку на території ринку «Дніпро» на Кільцевій вулиці, 12, під сильним натиском снігу впала торгівельна палатка на людей. Наразі на місці події працює оперативна група ГТУ МНС у Києві.

Нагадаємо, у ніч з 10 на 11 грудня внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 191 населеного пункту у 4 областях. Найбільше постраждала Київська область: відключення електропостачання відбулося у 152 населенних пунктах.

 
Коментарі (0)