ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода знеструмила українські міста

Негода знеструмила українські міста

Україна знову виявилась не готовою до негоди. Внаслідок несприятливих погодних умов було знеструмлено майже 400 населених пунктів у південних та західних регіонах.

За минулу добу ліквідацію наслідків несприятливих погодних умов на дорогах країни забезпечували 2550 одиниць спецтехніки, було використано 22, 23 тис. тонн піщано-сольової суміші, проїз до всіх населених пунктів забезпечено. Про це повідомляє повідомляє Оперативно-диспетчерська служба (ОДС) Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ на офіційному сайті відомства.

Також,за даними Служби, в ніч 3 20 на 21 січня внаслідок несприятливих погодних умов, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 381 населеного пункту у чотирьох областях та АР Крим. Наразі проводяться ремонтно-відновлювальні роботи.

Згідно інформації, отриманої відомством від місцевих органів влади, наразі в країні повноцінно працюють близько 25 тис. котелень, повністю опалюються близько 14 тис. дошкільних закладів, 19,4 тис. навчальних закладів, 6,5 тис. лікарень і майже 40 тис. соціальних об'єктів.

У Києві теплова енергія не подається лише мешканцям одного будинку через порив теплотраси. ОДС Мінрегіону повідомляє, що ця аварія повинна бути ліквідована до 15 січня.

Нагадаємо, вчора Мінрегіон повідомив, що Миколаївську та Одеську область розчистили від снігу. Проїзд до всіх населених пунктів регіонів було  забезпечено.

 
Коментарі (0)