ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНегода зупинила потяги, автобуси та літаки

Негода зупинила потяги, автобуси та літаки

У зв'язку зі складними погодними умовами в ряді областей України були скасовані автобусні рейси, трапився обрив контактного дроту на Південній залізниці, а в аеропорту «Донецьк» були затримки авіарейсів

Через негоду станом на ранок п'ятниці по Україні було скасовано низку автобусних рейсів у 14 областях України. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

Крім цього через складні погодні явища на Південній залізниці на перегоні Гребінка-пост 143 км - на 141 км - трапився обрив контактного проводу. У зв'язку з чим більш ніж на дві години було затримано рух поїзда Інтерсіті + сполученням Київ-Донецьк.

Також у Міністерстві повідомили, що у зв'язку з сильними опадами за минулу добу були затримки авіарейсів в аеропорту «Донецьк».

«Після припинення снігопаду аеропорт здійснює прийом і відправку літаків без обмежень. Решта аеропортів країни працюють у штатному режимі», - підкреслили у прес-службі.

У Мінінфраструктури відзначили, що станом на ранок 14 грудня через негоду значних порушень у функціонуванні об'єктів дорожнього комплексу та поштового зв'язку, залізничного, авіаційного, морського та автомобільного транспорту не відзначено.

Проїзд автомобільного транспорту по дорогам загального користування України, включаючи гірські перевали, забезпечено. На зимовому утриманні доріг цієї ночі працювало 889 одиниць техніки і 1476 робітників. Однак у Мінінфраструктури закликали пасажирів при плануванні поїздок враховувати погодні умови.

 
Коментарі (0)