ГоловнаНовини ЖКГТранспортНегода зупинила транспорт у п'яти областях України

Негода зупинила транспорт у п'яти областях України

Тимчасові обмеження на деяких ділянках автомобільних доріг введені у 5 областях України

У зв'язку зі складними погодними умовами, ДАІ обмежила рух на найбільш небезпечних ділянках доріг в Україні. Всього під тимчасове обмеження потрапили Волинська, Івано-Франківська, Хмельницька, Тернопільська та Рівненська області.

У Волинській області тимчасово обмежено рух на трасах Луцьк – Радомишль – Демидівка; на Дубно в напрямку Рівненської області – для вантажного транспорту.

В Івано-Франківській області на трасі Снятин – Тязів для всіх видів транспорту; Татарів – Косів – Коломия – Борщів – Кам'янець – Подільський – для всіх видів транспорту.

У Хмельницькій області: Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам'янка обмежене для вантажного транспорту, не обладнаного пристроями протиковзання; Кам'янець-Подільський – Сатанів – Війтівци – Білогір'я, для вантажного транспорту, не обладнаного пристроями протиковзання; Гуків – Дунаївці – Могилів-Подільський, для вантажного транспорту, не обладнаного пристроями протиковзання; Ярмолинці – Кам'янець-Подільський для вантажного транспорту, не обладнаного пристроями протиковзання.

У Тернопільській області: Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль – для всіх видів транспорту (організовано об'їзд через прилеглі населені пункти); Біла Церква – Кременець – для всіх видів транспорту.

У Рівненській області через снігові перемети ускладнено, а в окремих випадках обмежено рух транспорту по місцевих автомобільних дорогах у межах Здолбунівського, Березнівського, Гощанського, Дубровицького, Дубенського, Демидівського, Зарічненського, Костопільського, Корецького, Млинівського, Острозького, Рокитнівського та Рівненського районів.

Джерело: Дзеркало Тижня

 
Коментарі (0)