ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНенависть до Укравтодору розтягнулася заторами до Кабміну

Ненависть до Укравтодору розтягнулася заторами до Кабміну

Київські водії, невдоволені поганим станом доріг у столиці, провели сьогодні незвичний флеш-моб. Понад 20 автомобілів одночасно «поламалися» на вул. Грушевського, заблокувавши в’їзд до будинку Кабінету Міністрів.

Сьогодні у Києві близько 10:30 на вулиці Грушевського, напроти будівлі уряду, зібралося, за різними повідомленнями, від 20 до 30 автомобілів, - інформує TBi. Всі вони ввімкнули аварійну сигналізацію. Водії міняли колеса і перебирали щось у багажниках.

Незабаром на місце події прибули декілька співробітників ДАІ, які почали з'ясовувати причину масової поломки. За словами водіїв, у всіх сталася поломка автомобілів через погану якість доріг.

У результаті скупчення автомобілів на вул. Грушевського утворився довгий затор.

Як повідомляла «Україна Комунальна», в понеділок у Києві пройшла акція протесту «Я ненавиджу Укравтодор», у ході якої водії поскидали на порозі будинку Державної служби автомобільних доріг знищені у результаті бездоріжжя автомобільні шини, диски та інші «рештки» автомобілів.

Таким чином люди вимагають в термін до 15 березня оприлюднювати план ліквідації аварійного стану автодоріг і невідкладно розпочати такі роботи по всій країні за рахунок вже акумульованих коштів.

 
Коментарі (0)