ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНЕРЕКП звернулася до Енергоспівтовариства щодо проведення незалежного аудиту.

НЕРЕКП звернулася до Енергоспівтовариства щодо проведення незалежного аудиту.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) звернулася в Енергетичне співтовариство для проведення незалежного аудиту.

Про це повідомив глава НКРЕКП Дмитро Вовк Facebook, передає «РБК-Україна».

«Керівництво НКРЕКП переконане у надзвичайній важливості цього кроку у боротьбі за забезпечення незалежності енергетичного регулятора, відповідності міжнародним зобов'язанням України, впровадження енергетичних реформ і захисту прав споживачів», - повідомив Вовк.

Нагадаємо, на початку цього місяця НКРЕКП підвищила для ПАТ «Київенерго» тариф на постачання гарячої води і знизила тариф на опалення.

 Зокрема, тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для населення «Київенерго» встановлено на рівні 84,45 грн за 1 куб. м (з ПДВ) за умови підключення полотенцесушителей до систем гарячого водопостачання і 78,08 грн за 1 куб. м (з ПДВ) при відсутності рушникосушок.

Також як повідомлялося раніше, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), збільшила «зелені» тарифи для приватних домогосподарств на 1,5%.

Нові тарифи діють для сонячних і вітрових установок, потужність яких не перевищує 30 кВт і наведені без урахування ПДВ. 

Нагадаємо, перший секретар Представництва Європейського союзу в Україні Хосе Ернандес запевнив, що ЄС продовжить підтримку розвитку альтернативної енергетики в Україні.

 

 
Коментарі (0)