ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНевідомі підірвали залізницю під Луганськом та Донецьком

Невідомі підірвали залізницю під Луганськом та Донецьком

Невідомі особи підірвали залізничні рейки на ділянках Донецької залізниці під Донецьком та Луганськом. Наразі рух потягів у даній зоні призупинено.

Сьогодні дві ділянки Донецької залізниці були пошкоджені вибухами внаслідок мінування рейок. Про це повідомила прес-служба МВС на Донецькій залізниці.

«Вибухи грогриміли на перегонах «Кондрашевська – Нова» (Луганськ) та «Букіне – Святогірськ» (Красний Лиман). Працівників залізниці повідомили про те, що близько другої ночі на головній колії стрілки № 1 станції «Кондрашевська – Нова» відбулись три вибухи, якими пошкоджено 12 метрів колії та стрілка № 1. Біля перегону станцій «Букіне – Святогірськ» відбувся вибух, яким пошкоджено 1 метр колії та контактний провід», – йдеться в повідомленні.

Наразі рух потягів на ділянках призупинено. На місці подій працюють слідчо-оперативні групи, які з′ясовують обставини події.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 29 червня на Харківщині поблизу Зеленого Колодязя вибухами пошкоджено парний і непарний шлях залізничного мосту.
 
Коментарі (0)