ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Незабаром у будинки киян прийде тепло

Незабаром у будинки киян прийде тепло

Вчора у Києві стартував опалювальний сезон. Подачу тепла направили на об’єкти соціальної інфраструктури. Незабаром теплими стануть батареї у житлових будинках.

У столиці 20 жовтня розпочато подачу тепла на об’єкти соціальної інфраструктури. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«У зв’язку з погіршенням погодних умов та суттєвим зниженням середньодобової температури в столиці прийнято рішення про початок опалювального сезону в Києві. У столиці вже розпочато підключення до теплопостачання приміщення лікарень, дитсадків та шкіл», - розповів після засідання Антикризового штабу заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
Він додав, що відповідне розпорядження було підписане 17 жовтня, і що найближчим часом мер Віталій Кличко підпише розпорядження про подачу тепла у житлові будинки.
 
За словами пана Пантелеєва, акти готовності до роботи в осіннього-зимовий період отримали всі житлові будинки, а також усі об’єкти соціальної інфраструктури, які знаходяться у комунальній власності.
 
«Комунальними службами проведено відповідні організаційні та технічні заходи, зокрема, профілактичний ремонт та випробування будинкових комунікацій, а також роботи з утеплення», - заявив чиновник.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», парламент закликали до стабілізації економічної ситуації в країні ввести мораторій на підвищення житлово-комунальних тарифів, відключення зазначених послуг та примусову реалізацію житла через заборгованість, тощо.
 
Коментарі (0)