ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНезабаром в Україні підвищиться вартість проїзду в громадському транспорті

Незабаром в Україні підвищиться вартість проїзду в громадському транспорті

Україна котиться хвиля підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. Маршрутники також мають намір переглянути ціни

 

 

Україна котиться хвиля підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. Маршрутники також мають намір переглянути ціни.

Наприклад, з 15 вересня проїзд в одеських маршрутках подорожчає з 7 до 10 грн, про що перевізники почали сповіщати заздалегідь, пишуть "Vesti". Проте, в мерії не коментують ситуацію.

Питання підвищення ціни приватними перевізниками не потребує узгодження з міською владою, яка в той же час має намір підняти вартість проїзду в трамваях і тролейбусах з 5 до 8 грн.

Варто зауважити, що у Вінниці і Львові проїзд в електротранспорті подорожчав ще влітку. У Вінниці - до 8 грн, а у Львові - до 10 грн.

"Ростуть витратна частина, вартість електроенергії, зарплати. У нас вже є попередні розрахунки щодо зміни тарифів. Швидше за все, якщо це трапиться, то це буде в жовтні", - пояснив заступник мера Одеси Сергій Тетюхін.

У той же час в столиці питання підвищення вартості проїзду в громадському транспорті вирішили відкласти. Однак, як зазначається, обговорювалися тарифи аж до 25 грн. До питання повинні повернутися в кінці вересня і обговорюють вже 12-15 грн.

 

 

 
Коментарі (0)