ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Незважаючи на похолодання, опалювальний сезон проходить стабільно, - Володимир Кістіон

Незважаючи на похолодання, опалювальний сезон проходить стабільно, - Володимир Кістіон

Зниження температури по всій території України, яке розпочалося декілька днів тому, не вплинуло на стабільне проходження осінньо-зимового періоду. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон.
Зниження температури по всій території України, яке розпочалося декілька днів тому, не вплинуло на стабільне проходження осінньо-зимового періоду.
 
Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон за результатами наради щодо проблем у Об’єднаній енергетичній системі України.
 
«Сьогодні ми можемо підбити підсумки за січень. Він був дещо холодніший від аналогічних періодів минулих років. За минулий місяць генеруючи компанії виробили 15,6 млрд кВт-год електроенергії, що на 74 млн кВт-год (0,5%) перевищує планові показники. Тобто, ми працюємо повністю в плановому режимі», - зазначив Володимир Кістіон.
 
Він також зауважив, що, незважаючи на досить несприятливі умови, вугілля на складах ТЕС і ТЕЦ в цілому складає близько 1,8 млн тонн, що практично в рамках незнижувального залишку.
 
«Хочу ще раз наголосити на тому, що Прем’єр-міністр давав доручення, щоб незнижувальний залишок на кінець опалювального періоду складав не менше 2 млн тонн. Сподіваюся, що всі відповідально поставляться до цього завдання», - наголосив Віце-прем’єр-міністр.

 

 
Коментарі (0)