ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНікополь в очікуванні інфрастрктурних змін

Нікополь в очікуванні інфрастрктурних змін

Олександр Вілкул: «Двократне збільшення фінансування на рівні 34 млн грн на розвиток міста Нікополя у 2011 та 2012 році по відношенню до 2010 року забезпечить місту стале зростання».

Двократне збільшення фінансування на рівні 34 млн грн на розвиток міста Нікополя у 2011 та 2012 році по відношенню до 2010 року забезпечить місту стале зростання. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час робочої поїздки до міста Нікополя.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міськради.

«Нікополь – це місто з сильним потенціалом та розвинутою промисловістю. Він є одним із ключових економічних центрів Дніпропетровщини. Влада надає вагому підтримку місту. 

В рамках Комплексної Стратегії Розвитку Регіону у Нікополі реалізується низка проектів і програм з розвитку житлово-комунального господарства, дорожньої, спортивної інфраструктури та соціальної сфери, спрямованих на покращення умов для життя жителів.

У 2012 році реалізація цих заходів буде продовжена», – сказав губернатор Олександр Вілкул. Майже 24 млн грн з державного бюджету буде виділено на фінансування заходів із соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає у 30-ти кілометровій зоні Запорізької АЕС. 3 млн грн буде виділено на ремонт доріг у місті.

Також планується проведення капітальних ремонтів житлових будинків, мереж зовнішнього освітлення міста, будинків ОСББ, водопровідно-каналізаційних мереж, дренажних насосних станцій й реконструкція бульварної частини по вул. Каштановій та інше. У 2012 році за рахунок обласного та місцевого бюджетів у Нікополі буде встановлено понад 50 дитячих майданчиків.

На це передбачено понад 700 тис грн. «За півтора роки видно, що Нікополь активно розвивається. В місті проводиться благоустрій територій, ремонтуються дороги, житлові будинки, об'єкти соціальної сфери. Це є результатом ефективного виконання завдань регіональної програми розвитку», – сказав Олександр Вілкул.

У рамках регіональної програми з благоустрою, ініційованої Олександром Вілкулом, у 2012 році у місті Нікополі планується упорядкування територій парків, скверів, алей, прибудинкових територій, висадження 1152 дерев та 279 кущів, очищення від сміття 62,4 км берегів. У 2012 році за рахунок обласного бюджету буде відремонтовано 15 квартир ветеранам війни міста Нікополя на суму понад 600 тис грн.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)