ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНКРЕКП планує підвищити тарифи на тепло для бюджетників на 22%

НКРЕКП планує підвищити тарифи на тепло для бюджетників на 22%

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг планує підвищити тарифи на теплову енергію для бюджетних установ в середньому на 21,7% (на 240,18 грн/Гкал) - до 1345,15 грн/Гкал

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг планує підвищити тарифи на теплову енергію для бюджетних установ в середньому на 21,7% (на 240,18 грн/Гкал) - до 1345,15 грн/Гкал. Про це йдеться в проекті постанови Нацкомісії.

Згідно з документом, тарифи на тепло для інших споживачів (крім населення) планується підвищити в середньому на 22,4% (на 224,01 грн/Гкал) - до 1224,72 грн/Гкал. У свою чергу тарифи для релігійних організацій залишаються незмінними.

«У зв'язку зі зміною ціни на природний газ, тарифів на виробництво теплової енергії на власних ТЕЦ, АЕС, когенераційних установках, електроенергію», - йдеться в обгрунтовуючій частині проекту.

Зокрема, оприлюднено проект постанови про підвищення тарифів на послуги центрального гарячого водопостачання для всіх категорій споживачів (крім населення).

Так, тариф «Київенерго» на гаряче водопостачання для бюджетників та інших споживачів (крім населення) виросте на 20,1% - до 73,87 грн, а для релігійних організацій - на 0,3%, до 40,6 грн.

Обидва проекти постанов комісія планує розглянути на засіданні в четвер.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, підвищила роздрібні тарифиенергопостачальних компаній на електроенергію на жовтень 2016 року майже на 10%. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
03 Грудня 2016 p. 19:18
Щодо енергозбереження, то працівники, а в основному працівниці, державних бюджетних установ, часто на протязі усього робочого дня, микрохвильовками, електрочайниками та іншими потужними електроприладами спалюють державну електроенергію. Крім того, біля кожної такої працівниці стоїть потужний електрообігрівач. За моїми спостереженнями, державні бюджетні установи спалюють більше електроенергії, ніж побутові споживачі. Адже держава розрахується за будь-яку кількість даремно спаленої електроенергії. -----------------------------------------------------А тепер уявіть, що буде, якщо дома у цих держпрацівниць поставлять індивідуальні газові лічильники: вони за для економії газу і усю їжу для своєї сім"ї будуть готувати на роботі. --------------------------------------------------------------------------------------------Крім того, не зайве зауважити, що працівники держустанов складають переважну більшість офіційно зайнятого населення України , а також те, що вони не виробляють ні матеріальних, ні духовних речей.